În judeţul Hunedoara / Deszăpezire cu GPS

În judeţul Hunedoara / Deszăpezire cu GPS

Autoritatile judetului Buzau au permis, duminica, in jurul orei 14:30, la insistentele soferilor, deplasarea unor coloane organizate pe drumul european E85 pe ruta Buzau-Rimnicu Sarat si retur.

Timp de citire: un minut
Aşa cum a anunţat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, maşinile care intervin la operaţiunile de deszăpezire pe drumurile judeţene vor fi monitorizate pe GPS în timp real, pe site-ul oficial al instituţiei.
David spune că aşteaptă ca firma de IT colaboratoare a CJ Hunedoara să moder­nizeze site-ul, astfel încât să poată fi monitorizată starea drumurilor şi starea utilajelor, poziţia lor pe hartă. Această implementare a fost impusă din start, anul acesta, în caietul de sarcini pentru licitaţia organizată pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire a drumurilor judeţene, firmele fiind obligate să aibă utilaje prevăzute cu GPS-uri. După cum se ştie deja, serviciile de specialitate din CJ Hunedoara au finalizat procedurile de licitaţie pentru activităţile de deszăpezire aferente perioadei 1 ianuarie-15 martie 2016, drumurile judeţene fiind împărţite pe cinci zone.
Tot vineri, consilierii judeţeni au aprobat şi programul de lucrări de întreţinere şi reparaţii la drumurile judeţene pentru perioada de iarnă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii