În județ. Lucrări pe mai multe drumuri naționale

În județ. Lucrări pe mai multe drumuri naționale

Timp de citire: un minut

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță participanții la trafic despre stadiul lucrărilor care au loc pe mai multe drumuri naționale din județ. Se construiesc și două sensuri giratorii în la Orăștie și Hațeg.

În cadrul unei campanii de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Hunedoara, autoritățile au demarat mai multe proiecte de reabilitare și întreținere, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic și siguranței participanților la drum.

Printre acestea, se numără lucrări de amenajare a sensurilor giratorii în localitățile Orăștie și Hațeg, precum și lucrări de consolidare la podurile de pe DN 74 între Buceș și Vulcan și pe traseul DN 66A între Uricani și Câmpu lui Neag.

Un alt punct important al acestor intervenții îl constituie autostrada A1, unde se efectuează lucrări la kilometrul 344+414, în zona Turdaș, pe sensul de mers spre Sibiu. Aici, echipele de intervenție se concentrează pe reparații la rosturile de dilatație ale unui pod, în scopul prevenirii deteriorării acestuia și asigurării unei circulații fluide și sigure pe autostradă.

Aceste proiecte sunt parte integrantă a eforturilor constante ale autorităților de a îmbunătăți rețeaua de transport din județul Hunedoara, contribuind astfel la creșterea calității vieții și a mobilității locuitorilor, precum și la dezvoltarea economică a zonei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii