În fine, / Podul de peste Jiu din Vulcan este “decăpuşat” de...

În fine, / Podul de peste Jiu din Vulcan este “decăpuşat” de gropi

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pe la începutul lunii, chiar de Ziua Minerului, eram la primar în gipan când, în drum spre Crividia, în timp ce treceam podul peste Jiu, Gheorghe Ile s-a enervat din cauza gropilor cu care acesta era presărat.

Dar câţi care trec
cu maşina peste podul ăsta s-au enervat şi au înjurat înaintea ta, şi mai înjură şi acum, i-am replicat. Primarul nu a zis nimic, dovadă că aveam ceva dreptate. A răspuns, ca şi cum nu ar fi auzit spusele mele, că “mâine îi zic lui Danci, ca să le astupe cu asfalt din ala special!”. În zilele următoare, la pod nu s-a văzut nicio mişcare. Dar, de asta sunt convins, nu din cauză că Ile ar fi uitat să-i zică  directorului de la SC Pregoterm SA.. Problema a fost că, prins cu atâtea lucrări în Vulcan, ing. Marius Danci nu ar mai fi avut ce echipă de muncitori să trimită la pod.

Plombarea cu asfalt a gropilor
sau, mă rog, plumbuirea lor, ca să exersez substantivul comun cu greutate care-i vine pe limbă lui Ile când e vorba de lucrări de acest gen, a început joia trecută. Vineri, când i-am zărit la lucru, băieţii toaletaseră mai toate scobiturile care urmau să fie umplute cu asfalt din acela adus la cutie. Nu cred că, până astăzi, să fi apucat să-l aştearnă în gropi, deşi materialul asfaltic acesta poate fi utilizat şi când plouă. Operaţiunea în cauză o fac, de obicei, alţi specialişti ai Pregotermului, iar nu cei care mânuiesc ciocanul pneumatic.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii