În februarie / Alegeri la AJF Hunedoara

În februarie / Alegeri la AJF Hunedoara

Timp de citire: un minut

Având în vedere faptul că Mircea Sîrbu, fost preşedinte al AJF Hunedoara, a decedat, site-ul oficial al acestui for anunţă că „ în temeiul art.39 pct.4 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv a hotărât în şedinţa sa din data de 11 ianuarie 2018, Convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri 7 februarie 2018. Locaţia, ora desfăşurării şi ordinea de zi urmând a fi aduse la cunoştinţă ulterior în termenul prevăzut de Statutul AJF Hunedoara”.

La data amintită se vor desfăşura alegeri pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentru componenţa Comitetului Executiv. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor candida sunt în conformitate cu Statutul AJF Hunedoara, statut care se regăseşte pe site-ul AJF Hunedoara.
Depunerea şi conţinutul dosarelor pentru funcţia de preşedinte trebuie să fie conform art.44 pct.3 coroborat cu pct.4 din statul AJF Hunedoara, iar pentru funcţia de vicepreşedinte conform art. .46 pct.3 coroborat cu pct.4 din statul AJF Hunedoara. Candidaturile se pot depune în fiecare zi de luni-vineri, între orele 10:00-14:00, la sediul AJF HUNEDOARA situat în localitatea Deva, str. Octavian Goga, nr. 1, jud. Hunedoara.
Data limită de depunere a candidaturii atât pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentru funcţia de vicepreşedinte este 22 ianuarie, ora 14:00.
„Sunt pe ultima sută de metri pentru finalizarea dosarului de candidatură. Săptămâna aceasta voi depune dosarul complet  pentru funcţia  de vicepreşedinte al AJF Hunedoara”, a spus Cristian Coroiescu, preşedintele echipei din Liga a IV-a, Victoria Călan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii