În curând UPU Lupeni va trece în subordinea S.J.U. Deva

În curând UPU Lupeni va trece în subordinea S.J.U. Deva

Timp de citire: un minut

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva va avea în curând în subordine încă o unitate de primiri urgenţe. Este vorba despre secţia din municipiul Lupeni, pentru transferul căreia se mai aşteaptă doar câteva hârtii.

Un simplu protocol de preluare împiedică transferul Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului din municipiul Lupeni în subordinea spitalului judeţean.

„Va intra CPU Lupeni o celulă de preluarea a urgenţelor. Avem deja ordinul semnat de către ministrul secretar de stat Arafat şi urmează să primim cât de repede protocolul de preluare, protocolul tehnic de preluare şi vom fi prezenţi acolo”, a declarat Călin Laza, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Pentru unitatea de la Deva preluarea UPU Lupeni nu este considerată a fi un proces foarte simplu şi asta deoarece se vor demara o serie de modificări acolo, plus că este şi o distanţă între spitale de 110 kilometri.

„Nu va fi uşor pentru noi, pentru că este o unitate la 110 kilometri de spitalul mamă, de Deva însă aşa cum acum gestionăm Ilia, vom gestiona şi Călanul şi vom avea şi UPU Lupeni”, a mai declarat managerul SJU Deva.

După preluarea UPU Lupeni de spitalul judeţean restul unităţii medicale din Valea Jiului va rămâne sub actuala tutelă.

Andreea PATRICHE

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii