În Cupa României / Şoimul Băiţa – Pandurii II

În Cupa României / Şoimul Băiţa – Pandurii II

Timp de citire: un minut

Calificată în turul al treilea al competiţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal, echipa din Liga a IV-a, Şoimul Băiţa, şi-a aflat adversarul din următoarea fază.

Cei din Băiţa vor întâlni, acasă, Pandurii II Târgu Jiu – echipă ce face parte din seria a IV-a a Ligii a III-a, alături de FC Hunedoara şi CNS Cetate Deva.

Primul joc va fi la Crăcinueşti la 12 august, de la ora 17: 30. În turul al treilea al Cupei sunt programate să participe cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de cluburi rămase din Liga a III-a).

În caz de egalitate, după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

Turul al patrulea, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza a treia, plus 10 echipe din Liga 2, este programat să aibă loc pe 26 august la aceeaşi oră.

„Vom încerca să ne facem jocul, să oferim un fotbal frumos pentru publicul care ne-a susţinut tot timpul”, a declarat antrenorul de la Şoimul Băiţa, Ciprian Pepenar.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii