În Coroeştiul Vulcanului / Clădirea grădiniţei seamănă cu vagoanele unui tren

În Coroeştiul Vulcanului / Clădirea grădiniţei seamănă cu vagoanele unui tren

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

S-a vorbit, până acum un an, doi, că, în Vulcan, în spatele blocului D12 ar urma să fie construită o grădiniţă nouă. A trecut ceva timp, dar nimic.
Treaba asta i-a
cam enervat din nou pe proprietarii garajelor care au fost rase, pentru – asta a fost explicaţia atunci – eliberarea amplasamentului necesar începerii construcţiei. Se mai face sau nu grădiniţa aceasta? a fost întrebarea care i-a fost pusă lui Gheorghe Ile în şedinţa de consiliu local din octombrie.
Se va face,
a dat asigurări cel întrebat. În primăvară va veni finanţarea şi clădirea va începe să fie construită. Din câte mi-am dat seama tot din relatarea primarului, o nouă grădiniţă în această parte a Vulcanului nu este necesară doar fiindcă sunt foarte mulţi preşcolari. Actuala grădiniţă funcţionează în curtea Şcolii Gimnaziale nr.5, într-o clădire improprie acestei activităţi, din punctul de vedere al celor de la Sănătatea Publică. Una în care camerele sunt gen vagon, fapt care explică de ce ea nu a primit autorizaţie de funcţionare din partea acestei instituţii. Aşadar, e foarte clar că se va începe una nouă.
Pe de altă parte,
dacă tot am ajuns la grădiniţe, mă simt dator să fac referire şi la cea despre care se tot auzea că se va construi în Parcul „Octogon” din „Cocoşvar”. Asta-i şut, adică s-a încheiat discuţia cu ea. În perimetrul parcului nu se va mai construi nicio grădiniţă. Asta, fiindcă s-a ajuns la varianta pe care o avansa şi subsemnatul atunci când relata despre împotrivirea locatarilor din blocurile situate în apropierea locului ales pentru grădiniţă. Aceea ca grădiniţa să fie amenajată în incinta Şcolii Gimnaziale Neterminate nr.7. Dar, vă rog, nu mă întrebaţi când va fi asta. Sincer, cred că nici Ile nu v-ar putea lămuri! (Eventual, aburi – n.r.).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii