În centrele DGASPC Hunedoara / 1 iunie

În centrele DGASPC Hunedoara / 1 iunie

Timp de citire: un minut
Ca în fiecare an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara organizează o serie de acţiuni dedicate Zilei Copilului în centrele de plasament pe care le coordonează, din întreg judeţul.
Astfel, şi pentru copiii aflaţi cu măsură de protecţie într-unul din serviciile sale, DGASPC Hunedoara pregăteşte momente deosebite ce vor aduce un strop de bucurie şi culoare în sufletele acestora.
Cu această ocazie vor fi organizate în Centrele de plasament din Brad, Hunedoara, Orăştie, Vulcan, Lupeni şi în Centrul specializat de zi Petroşani o serie de activităţi: concursuri de desene pe asfalt; jocuri, întreceri sportive şi concursuri; ieşiri în oraş, în parc, la Grădina Zoologică din Hunedoara; excursie la Cetatea Devei şi Parcul Dendrologic de la Simeria; primirea de cadouri de la instituţii religioase. Ziua se va încheia cu dans, karaoke sau carnaval cu măşti şi bineînţeles cu masă festivă, tort, prăjituri şi suc.
Copiii aflaţi în plasament la asistenţii maternali profesionişti vor fi sărbătoriţi în cadrul familiilor, vor primi cadouri şi vor partici­pa la diferite evenimente cultural artistice, sportive, excursii organizate cu clasele unde sunt elevi. Un număr de 34 de copii dintre aceştia vor participa la o petrecere organizată de către DGASPC Hunedoara la un loc de joacă din Deva unde se vor distra, vor asculta muzică, vor servi pizza, tort şi suc iar la final vor primi şi diplome de participare.
„Copilăria este o vârstă a inocenţei şi a speranţei. Ziua Internaţională a Copilului vine să ne reamintească, încă odată, că este de datoria noastră, a tuturor, să protejăm inocenţa din privirile copiilor şi să susţinem visele acestora. Să lăsăm speranţa şi bucuria specifică vârstei copilăriei să ne umple sufletele pentru ca, alături de copii, să ne putem bucura de aceste zile minunate”, spun reprezentanţii DGASPC Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii