Petroşani. În atenţia dl. Vişan, adormitul de la SPAPPD: / În...

Petroşani. În atenţia dl. Vişan, adormitul de la SPAPPD: / În zona SUP, pârâul Slătinioara arată destul de rău

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu credeam că, deşi abia anul trecut s-a făcut decolmatarea şi curăţirea albiei de vegetaţie pe Slătinioara, în zona Spitalului de Urgenţă Petroşani, pârâul este la fel: colmatat şi plin de vegetaţie!
Dacă nu se iau măsuri…
Doar un an a trecut de la acţiunea în forţă a celor de la SPADPP pe pârâul Slătinioara, în zona spitalului, şi iată că în această săptămână ne vedem nevoiţi să scriem că lucrurile stau la fel ca înainte de acţiunea angajaţilor coordonaţi de Daniel Vişan. După cum se vede din imagine: vegetaţie, iar albie colmatată de aluviunile aduse de apă în zona spitalului, ceea ce provoacă un miros greu de descris şi de suportat de către cetăţenii care locuiesc în zonă.
Este evident
Dl. Vişan este departe de anvergura predecesorului său, dl. Dragomir. Şi-a selectat un grup de firme cu care lucrează, societăţi răsărite cu note de plată pe la SPADPP deşi au zero experienţă, iar oraşul arată din ce în ce mai rău. Rău pentru că, spre deosebire de predecesorul său, dl. Vişan nu prea ştie ce e aia munca de teren. Terenul, domnule director, e ăla în care vegetaţia ajunge până la etajul I, iar gunoiul neridicat tot aşa…

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii