În aşteptarea unui audit extern / Cantina socială din Petrila oferă condiţii...

În aşteptarea unui audit extern / Cantina socială din Petrila oferă condiţii foarte bune

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

SPLAS Petrila se pregăteşte luna aceasta, pe linie de cantină socială, de un audit extern, necesar din câte am înţeles pentru o nouă recertificare ISO, după ce au trecut cinci ani de la data primi­rii certificării ISO 22:2005.
Mia multe informaţii am aflat de la Susana Heljiu, şeful SPLAS: „Suntem de cinci ani certificaţi cu Certificare ISO 22:2005. Aceasta înseamnă că toate condiţiile pe care le oferim la această cantină sunt de calitate şi la toate standardele europene privind alimentaţia publică. Circuitul HACCP este pus la punct, toate graficele sunt respectate. Vorbim aici de dezinfecţiile la băi şi în sala de mese sau bucătărie şi de testele pe care le efectuăm periodic la DSV, pe banii instituţiei, la alimente, apă sau masa de lucru. Din punct de vedere al clădirii care adăposteşte cantina socială, sala de mese este renovată cap-coadă, la fel bucătăria şi grupul sanitar. Oferim toate condiţiile pentru aceşti oameni la cele mai bune standarde şi ne bucurăm că putem face asta”.
La cantina socială sunt înscrişi 60 de cetăţeni petrileni cu probleme sociale dintre cele mai grave, în fiecare zi fiindu-le oferite câte trei feluri de mâncare gătită, la echivalentul sumei de 12 lei/ zi.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii