În amicale / Rezultate onorabile

În amicale / Rezultate onorabile

Timp de citire: 2 minute

Cele două reprezentante ale judeţului în Liga a III-a, FC Hunedoara şi CNS Cetate Deva, au încheiat fără eşec amicalele disputate în faţa a două echipe ce în sezonul trecut au luptat pentru promovarea în eşalonul secund.

CNS Cetate Deva

Nou-promovata în Liga a III-a echipă de fotbal CNS „Cetate” Deva a obţinut un egal, 0-0, într-un meci amical disputat pe terenul grupării CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Trupa antrenată de Marius Sîrbu s-a descurcat onorabil în faţa uneia dintre fruntaşele seriei, deşi a evoluat într-o formulă de echipă nouă şi a ajuns întârziere la stadion. Evident cu mai multă experienţă la nivelul Ligii a III-a, componenţii grupării din Becicherecu Mic au avut mai multe ocazii de a marca însă acestea au fost irosite cu seninătate de Centea, Artimon, Bârză şi Tăbăcaru. CNS „Cetate” Deva a demonstrat că e o echipă disciplinată şi pragmatică putea da lovitura în ultimul minut de joc prin Pârva care a ratat cea mai mare ocazie de gol a partidei. Antrenorul Marius Sârbu, de la CNS Cetate Deva, a început partida cu formula: Stănilă, Grunţă, Şumutiu, Firan, Doboş, Vajda, Lintaru, Chelariu, Pribac, Budriş, Suciu. Pe parcursul meciului au mai intrat Mancău, Făgărăşanu, Şaucă, Şoit, Chelemen, Vîrtan, Pârva şi Mario Boldea (LPS Banatul Timişoara).

„Stranierii” au plusat

Cu cei cinci „non-hunedoreni” în lot, FC Hunedoara a câştigat cu 2-1 (0-1) amicalul cu Naţional Sebiş, disputat sâmbătă pe „Stadionul „Michael Klein”.

„Alb-albaştrii” au obţinut cel mai bun rezultat din actuala campanie de vară. „Stranierii” au avut o contribuţie majoră, iar nou-venitul Bogdan Bozian a reuşit o „dublă”, la primul său meci pentru gruparea de pe Cerna.

Pentru că la FC Hunedoara lista titularilor este încă în formare, antrenorul Victor Roşca a rulat toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie. Gruparea de pe Cerna a început meciul în formula: Ciubotariu – Petresc, Ciumaşu, Mardare, Maghici – Drăgoescu, Sandu Remus, Simionov, Bozian, Şulea – Ursachi. Pe parcursul partidei au mai intrat Raţ, C. Creciunesc, Ciucurescu, Opîrlescu, Boldea, Gheară, Văcaru, Marina, D. Creciunesc, Trăşcan, Crengăniş.

Până la startul oficial al sezonului programat la finalul lunii mai, FC Hunedoara mai are programate alte şase meciuri de verificare.

„Alb-albaştrii” vor juca cu Performanţa Ighiu (Liga a III-a), Şoimul Băiţa (Liga a IV-a), Retezatul Haţeg (Liga a IV-a), Măgura Cisnădie (Liga a III-a) şi o dublă cu Industria Galda (Liga a III-a).

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii