Îmi vine să cred că, ieri, / Angela Stoica l-a îmbunat pe Gheorghe...

Îmi vine să cred că, ieri, / Angela Stoica l-a îmbunat pe Gheorghe Ile

Timp de citire: un minut

Nu le-am ţinut deloc partea lucrătorilor de la salubrizarea din Vulcan când am afirmat că îşi fac treaba. Chestia asta au sesizat-o şi locuitorii municipiului. În plus, ea a fost apreciată chiar şi în consiliul local, la şedinţa care a avut loc ieri dimineaţă. 

Ninsoarea căzută miercuri
şi în noaptea care i-a urmat acestei zile nu i-a luat prin surprindere pe cei de la SC Pregoterm. Eu însumi am văzut, în seara zilei de alaltăieri, cum, din Colonia de Jos, unde se află sediul în care sunt garate utilajele societăţii, urcau un tractor şi o autospecială dotate cu lame de curăţat zăpada. Plus că o maşină încărcată cu nisip a făcut ture-ture pe traseul colonie-oraş. Ca atare, concluzia e următoarea: cei de la societatea locală de salubrizare îşi merită, cel puţin până acum, banii pentru serviciul de deszăpezire pe care-l prestează.

Chiar şi
membrilor consiliului local nu le-a scăpat amănuntul acesta. Cea care, la punctul „Diverse” pe la ordinea de zi a şedinţei, a amintit acest lucru a fost doamna consilier local Angela Stoica. După modul în care a vorbit, îmi vine chiar să cred că l-a felicitat pentru asta pe primarul Gheorghe Ile. Ceea ce, nu ştiu dacă mai e nevoie să spun, i-a plăcut mustăciosului. Numai că fosta numărul 2 pe vremuri în Primăria municipiului Vulcan i-a adresat o rugăminte timonierului şef. Aceea ca maşina cu nisip să ajungă şi pe drumul din Crividia. Drumul e curăţat de zăpadă, într-adevăr, dar au rămas multe locuri în care autoturismele derapează. Însăşi dumneaei a păţit asta. Ile nu ia zis nimic, dar şi-a notat chestia asta. Cunoscându-l foarte bine, Angela Stoica nu a mai insistat. Şi-a dat seama că problema se va rezolva urgent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii