Ieri, inspectorii ISU au controlat cluburi din Orăștie și Simeria

Ieri, inspectorii ISU au controlat cluburi din Orăștie și Simeria

Timp de citire: un minut

Începând cu data de 5 noiembrie, în urma celor 17 controale efectuate de inspectorii de prevenire din cadrul ISU au fost constatate 48 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 22 avertismente şi 13 amenzi contravenţionale, în cuantum de 123.000 lei, iar în cazul a trei operatori economici a fost dispusă măsura complementară de oprire a funcţionării.

Ieri, 10 noiembrie, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au executat 5 controale de prevenire la operatori economici cu specific de alimentaţie publică (cluburi, baruri, discoteci) din Orăştie şi Simeria, autorizate sau neautorizate din punct de vedere al securităţii la incendiu.

În cazul unei săli de festivităţi din Simeria, inspectorii de prevenire au constatat că aceasta nu era autorizată din punct de vedere a securităţii la incendiu, nu era echipată cu instalaţii de stingere a incendiilor ori de detectare, semnalizare şi avertizare a acestuia. Obiectivul a fost sancţionat cu 30.000 lei, în plus, conform HG 915/2015, s-a dispus măsura complementară de oprire a funcţionării până la remedierea deficienţelor.

Un alt agent economic cu specific de alimentaţie publică din Orăştie, care funcţiona fără autorizaţie de securitate la incendiu, a fost sancţionat cu o amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii