I-a ars rău! Trei jucători, şoferul de pe salvare şi îngrijitorul terenului

I-a ars rău! Trei jucători, şoferul de pe salvare şi îngrijitorul terenului

Timp de citire: un minut

 Oficialii lupeneni – nemulţumiţi de sancţiunile AJF Hunedoara

Decizia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a fost luată în cazul partidei Hercules Lupeni– Metalul Criscior, terminată cu scorul de 2-0. Cu câteva minute înainte de finalul meciului între cele două echipe s-a iscat o bătaie generală.

Bătaia generală iscată la meciul de fotbal dintre Hercules Lupeni şi Metalul Criscior, din urmă cu două săptămâni, nu a rămas fără urmări. Cei mai drastic sancţionaţi au fost jucătorii echipei gazdă, cei de la Lupeni, în timp ce doi jucători de la Metalul Criscior au luat câte două etape de suspendare fiecare. Alexandru Harangozo şi Mugurel Ciorâia, jucători de bază în echipa lui Dan Voicu au luat câte trei etape fiecare, în timp ce atacantul Remus Moldovan, fost golgheter al Diviziei Judeţene, a primit nu mai puţin de 8 etape pentru că a lovit fără minge un jucător de la Metalul. Mai mut decât atât, Remus Moldovan va fi dat şi în judecată pentru lovitura aplicată adversarului său, care, după meci, a fost dus la spital.

Oficialii de la Hercules s-au arătat nemulţumiţi de faptul că doar echipa lor a fost aspru sancţionată. Ca şi când nu le-ar fi fost de ajuns sancţiunile jucătorilor, li s-a interzis accesul la teren şi şoferului de pe salvare, dar şi îngrijitorului care se ocupă de starea terenului de joc de la Lupeni.

„Nu s-a judecat corect acest caz. Cu filmarea pe masă, deciziile sunt nedrepte. Jucătorul Ciorâia nu a fost implicat în scandal şi, totuşi, a fost pedepsit”, a spus un oficial al clubului din Lupeni care, din cauza fricii, a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Amenzile primite de echipa lupeneană se ridică la aproximativ 1.000 de lei.

În aceste condiţii se anunţă un meci dificil pentru vicecampioana judeţului, cel de sâmbătă, cu Cetatea Deva când vor lipsi mai mulţi jucători importanţi.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii