Hunedorenii sunt  consultați în etapa elaborării propunerilor privind proiectul „Transformarea Bulevardului Corvin...

Hunedorenii sunt  consultați în etapa elaborării propunerilor privind proiectul „Transformarea Bulevardului Corvin în centru pietonal”

Timp de citire: un minut

Hunedorenii sunt  invitați să transmită observaţii asupra documentelor complete ale propunerilor PUZ  și RLU, disponibile la sediul Primăriei Hunedoara, dar și online pe site-ul primăriei, privind proiectul de transformare a Bulevardului Corvin în centru pietonal. Propunerile sunt așteptate în perioada 03 iulie 2015 – 17 iulie 2015 la Primăria municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertății, nr.17 – Biroul Urbanism. Observațiile se transmit prin  scrisori depuse la Serviciul Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice (în perioada indicată); comentarii pe pagina de Internet a Primăriei municipiului Hunedoara la adresa: www.primariahd.ro sau adresa de e-mail: primar@primariahd.ro; info@primariahd.ro;  primariahd@yahoo.com şi/sau fax nr.: 0254.716087; scrisori prin poştă pe adresa instituţiei (cu data de trimitere în perioada indicată).

Prezentarea și propunerile planului se vor mediatiza prin intermediul emisiunilor  tv difuzate în cadrul televiziunii locale Info HD la care vor fi invitați specialiști din domeniul construcțiilor. În cadrul emisiunilor tv cei interesați să adreseze întrebări legate de subiectul emisiunii sau să își prezinte părerile pot să trimită un mesaj pe adresa de e-mail: primar@primariahd.ro. Întrebările vor fi puse invitaților în cadrul emisiunii, iar temele ridicate de dumneavoastră vor fi dezbătute atât în cadrul emisiunii, cât și în cadrul dezbaterii publice.

De asemenea, se va organiza și o dezbatere publică la sediul municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertății nr.17, sala de ședință, etajul I, camera 9, în data de 17 iulie, ora 11:00.

Transformarea acestui bulevard în pietonală este discutată deja la Hunedoara de opt ani. Pietonala va cuprinde Bulevardul Corvin, între Casa de Cultură şi Parcul Copiilor, iar pe zonele adiacente viitoarei artere pietonale vor fi înfiinţate mai multe parcări. Maşinile vor avea interzis pe acest tronson aglomerat care va fi transformat în  alei şi locuri de relaxare. Planul investiţiei a fost supus votului consilierilor locali încă din anul 2007.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii