Hunedorenii, pro şi contra alegerilor anticipate

Hunedorenii, pro şi contra alegerilor anticipate

Timp de citire: un minut

Deşi la nivel naţional s-a discutat şi se aprofundează ideea organizării de alegeri anticipate, părerile hunedorenilor sunt împărţite. Chiar dacă nu sunt în totalitate de acord cu ceea ce se întâmplă la nivel naţional, hunedorenii nu privesc tocmai cu ochi buni posibilitatea organizării unor alegeri anticipate. Şi asta pentru că mare parte dintre ei fie s-au săturat de actuala guvernare, fie nu ştiu la ce să se aştepte de la viitorul executiv.

„Îmi doresc să mă mai ţină Dumnezeu sănătos vreo câţiva ani, în rest cu ăştia…să le dea Dumnezeu mintea cea din urmă şi să facă lucruri bune. Dar din punctul meu de vedere nu ar trebui organizate alegeri anticipate. Pentru că eu cred că intrăm într-o dezordine, într-o debandadă”, a declarat un devean.

Un alt devean susţine că: „Nu mă mai pronunţ, eu nu mai am încredere, nu mai fac nici un pronostic…ăştia sunt alunecoşi…”

„Da, aş fi de acord. Motivele sunt evidente. Nu aş vrea să folosesc cuvinte grele, dar…aceste javre trebuie să plece obligatoriu. În momentul de faţă, ceea ce se întâmplă este peste puterile de înţelegere ale unei minţi normale. Depăşeşte limita. În primul rând guvernul trebuie să aibă grijă de ţară, iar eu ca cetăţean al acestei ţări, trebuie să îmi fie mie bine, pe mine nu mă interesează cine conduce, la guvernare poate veni oricine, important e să îmi fie mie bine”, a declarat răspicat un alt cetăţean.

Totuşi, statisticile arată cu totul şi cu totul altceva. Potrivit sondajului publicat de hunedoaraplus.ro şi zvj.ro,  48,42% dintre cei care au răspuns vor alegeri anticipate, 44,79% nu vor anticipate, iar 6,78% dintre cei care au participat la acest sondaj au preferat să bifeze: „Nu ştiu/Nu răspund”.
Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii