Hunedoara. Un nou proiect în desfășurare pentru persoanele marginalizate social

Hunedoara. Un nou proiect în desfășurare pentru persoanele marginalizate social

Timp de citire: un minut

Primaria Hunedoara, în parteneriat cu Asociația „En-Hacore”, anunță demararea  activităților de educație nonformală și voluntariat în cadrul „Centrului interactiv pentru educație nonformală și voluntariat Hunedoara”, proiect finanțat cu sprijinul financiar al programului RO10 CORAI, granturile SEE 2009-2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Durata proiectului este de 14 luni. Valoarea totală a finanțării este de 902.301,02 lei.

Obiectivul general al proiectului constă în reducerea efectelor situațiilor de risc în care se află copiii și tinerii până la 26 de ani prin dezvoltarea unei inițiative ce susține prevenirea abandonului școlar, reducerea inegalităților, a excluziunii sociale și diversificarea metodelor de educație, complementare celor formale, cu scopul formării unui stil de viață. Beneficiarii sunt copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 6 și 26 de ani din municipiul Hunedoara.

Mâine, 25 iulie, centrul va avea un stand informativ în apropierea scenei construite pentru Zilele Municipiului Hunedoara, începând cu ora 18:00.

Pentru mai multe informatii, înscrieri și colaborări, organizatorii vă invită la Gradina Zoologică Hunedoara, str. Pădurii, nr. 1, pe www.centrulinteractivhd.ro. Organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0761337168.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii