Hunedoara. Primăria pregăteşte a doua ediție a ”Târgului European al Castelelor”

Hunedoara. Primăria pregăteşte a doua ediție a ”Târgului European al Castelelor”

Timp de citire: un minut

Primăria municipiului Hunedoara intenționează organizarea celei de-a doua ediții a ”Târgului European al Castelelor”, târg de turism dedicat castelelor din Europa. Locația propusă pentru eveniment este Castelul Corvinilor, iar pentru desfășurare este luată în calcul perioada 14-15 mai 2016.

Prima ediție a târgului a avut loc anul acesta, la începutul lunii mai, și s-a bucurat de un real succes. Promovarea intensă, numărul mare de turiști, prezența expozanților din 6 țări europene dau administraţiei locale încredere că cea de-a doua ediție va fi fără echivoc una de excepție. Şi că, în curând, acest eveniment va deveni unul recunoscut în Europa.

La cea de-a doua ediție a ”Târgului European al Castelelor” sunt invitaţi să participe ca expozanți reprezentanţi ai acelor castelele, palatele, cetăți sau muzee care doresc să promoveze frumusețea obiectivelor istorice.

Cei interesați se pot adresa pentru a solicita detalii sau formularul de înscriere pe adresa de e-mail tec@primariahd.ro. Organizatorii menționează că participarea se va face în limita standurilor disponibile și aşteaptă intenții de participare până la data de 30 septembrie 2015.

Statistic vorbind, de-a lungul primei ediții, ”Târgul European al Castelelor” a fost vizitat de un număr de 10.900 de persoane, iar evenimentul a primit recenzii favorabile atât din partea vizitatorilor, cât și din partea expozanților.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii