HUNEDOARA NOUĂ – „Hunedoara performantă”

HUNEDOARA NOUĂ – „Hunedoara performantă”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Când spui Hunedoara, te gândești la performanță. Atât la excelența în educație, dar și la sport, domeniul care ne-a adus de-a lungul vremii atâtea satisfacții. Sportul trebuie privit însă și ca mijloc de educare, astfel că este de datoria noastră să ne implicăm și să-l sprijinim inclusiv din punct de vedere financiar.

Acesta este motivul pentru care Alianța PNL –UDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR – PLUS și FDGR, vă prezintă „Hunedoara performantă”, proiectul prin care dorim să redăm strălucirea sportului din județul nostru, să-l readucem acolo unde îi este cu adevărat locul.
Sub administrația publică județeană a PSD, Hunedoara a avut de suferit nu doar la capitolul infrastructură, ci și în domeniul sportului. Prin neimplicare, prin lipsa de viziune, PSD a falimentat performanța în sport. Sunt practic 4 ani furați pentru sportul de performanță.
Dar acest lucru îl vom schimba în viitoarea administrație pentru că venim în fața dvs. cu o echipă de profesioniști care este garanția faptului că se poate!
Astfel, ne-am propus să construim Stadionul Corvinul Hunedoara, cu o capacitate de 12.000 de locuri, dar și un nou stadion pentru Jiul Petroșani, de asemenea cu o capacitate de 12.000 de locuri. Este nevoie de infrastructura dezvoltată de la bază, pentru că avem un plan concret de revenire în elita fotbalului românesc a celor două echipe de suflet ale hunedorenilor.
De asemenea, este nevoie și de o „pepinieră” pentru sportul de performanță, dar trebuie încurajat și sportul de masa, în care să fie angrenați cât mai mulți copii. Astfel, am gândit o schemă de sprijinire și finanțare consistentă a sportului pentru tineri și copii. În plus, am gândit parteneriate cu toate UAT-urile pentru înființarea și revitalizarea cluburilor sportive școlare, cu scopul de a educa şi motiva un număr cât mai mare de elevi să practice sport în regim controlat, sigur și organizat.
Avem nevoie de aceste parteneriate tocmai pentru a forma o viitoare generaţie de sportivi.
Sunt doar câteva considerente pentru care noi, Alianța PNL – UDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR – PLUS și FDGR, am conturat aceată strategie, pentru a recupera cei 4 ani pe care PSD i-a furat sportului de performanță din județul Hunedoara. „Hunedoara Nouă” – Hunedoara în care SE POATE!
Adrian Nicolae David,
Prim-vicepreședinte PNL Hunedoara
Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara CUI 21200012

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii