Hunedoara. Din data de 23 noiembrie se deschide linia de producție la...

Hunedoara. Din data de 23 noiembrie se deschide linia de producție la Atelierul lui Moş Crăciun

Timp de citire: un minut

Pentru că a avut mare succes până acum, pentru că aduce multă fericire în sufletele copiilor, Primăria municipiului Hunedoara organizează „Atelierul lui Moş Crăciun – atelier de creaţie pentru copii”! Cine dorește să se organizeze în grupuri și să se înscrie pe listele de așteptare. S-au pregătit și formulare…

formular atelierAtelierul va fi locul unde copiii vor putea să înveţe lucruri noi şi să fie creativi realizând cu mânuţele lor ornamente de Crăciun din turtă dulce şi să picteze pe figurine din placaj cu tema Crăciunului. Durata atelierului este de aproximativ 40 minute şi se face cu grupe de maxim 30 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani și însoţiţi de o persoană.

Pentru şcoli, grădiniţe şi grupuri organizate: participarea la atelier se face începând cu data de 23.11.2015, de luni până vineri, numai în baza unei programări efectuate prin formularul de înscriere, în limita locurilor disponibile. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele în funcţie de programări.

Formularele se găsesc începând cu data de 02.11.2015 până în data de 13.11.2015 la Galeria de Artă din Hunedoara, pe pagina oficială de Facebook – Primăria municipiului Hunedoara sau pe site-ul www.primariahd.ro . Formularele se pot depune până în data de 13.11.2015 inclusiv, pe adresa de e-mail: comunicare@primariahd.ro sau la Galeria de Artă de luni până vineri, între orele 8:00-13:00 şi 16:00-19:00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii