Hunedoara. Dezbatere pe „pietonal”

Hunedoara. Dezbatere pe „pietonal”

Timp de citire: un minut

Vineri, 17 iulie, de la ora 11:00, în sala de ședință din sediul Primăriei municipiului Hunedoara, va avea loc o dezbatere referitoare la proiectul de transformare a Bulevardului Corvin în pietonal.

La dezbaterea publică a propunerii preliminare privind Planul Urbanistic Zonal elaborat pentru „Transformarea Bulevardului Corvin în centru pietonal” participă reprezentanți ai Primăriei Hunedoara, colectivul de elaborare al planului din cadrul Biroului Individual de Arhitectură Alexandru Rugescu, directorul executiv al Direcției Amenajare Teritoriu, Patrimoniu și Urbanism – Corina Oprișiu și Lucian Bilei – șeful Biroului Urbanism.

Subiectul principal al dezbaterii va fi reprezentat de prezentarea privind amenajarea centrului pietonal, respectiv a primei propuneri de temă. „Ne exprimăm speranța că dezbaterea va conduce la sprijinirea acestei inițiative publice care vizează una din cele mai reprezentative zone hunedorene, putând deveni un manifest al concepției de modernizare urbană, respectuoasă față de amplasamentul propus”, au transmis reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii