Hunedoara / Deschiderea anului universitar la Facultatea de Inginerie

Hunedoara / Deschiderea anului universitar la Facultatea de Inginerie

Timp de citire: un minut

În Aula Mare a Facultății de Inginerie din Hunedoara a avut loc, astăzi, ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 – 2023, în prezența a numeroși studenți, cadre didactice universitare și oficialități locale și județene.

 

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a răspuns invitației decanului Facultății de Inginerie, Gelu-Ovidiu Tirian, de a participa la festivitatea de deschidere și s-a adresat studenților și profesorilor urându-le succes în noul an universitar:

„Dezvoltarea comunității academice este un deziderat ce trebuie să se regăsească pe agenda oricărui decident public. În ceea ce mă privește, comunitatea academică hunedoreană se va bucura de întreaga mea deschidere și colaborare.

Dezvoltarea județului nostru depinde de pregătirea de specialitate a cât mai multor tineri care vor deveni o resursă umană importantă într-o economie hunedoreană modernă, după ce vor fi obținut diplomele care le atestă înalta calificare.

Studenților de azi le doresc multă putere de învățare și îi îndemn să depună toate eforturile necesare pentru a-și vedea construite propriile idealuri, iar profesorilor le adresez mulțumiri și felicitări pentru tot ce au realizat și vor realiza în activitatea didactică.” – a spus prefectul Călin Petru Marian.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii