Hunedoara. Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice urmează să fie  deschis curând

Hunedoara. Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice urmează să fie  deschis curând

Timp de citire: un minut

În aproximativ o lună, o investiție de 1.852.813,00 lei va fi dată în folosință în Hunedoara. Este vorba despre Centru Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice.  În acest sens s-au reamenajat patru imobile existente dintr-o fostă unitate militară. Pavilionul 26 (fosta popotă) – va include bucătărie, sala de mese şi o sală polivalentă pentru activităţi recreative: dans, divertisment etc. Pavilionul 26  are o suprafaţă construită de 356,30 mp. centru batrani hd 1Pavilionul 27 (fost dormitor) – aici va fi găzduit un număr maxim de 27 de persoane asistate în 12 camere de două locuri şi o cameră de 3 locuri. Tot în acest pavilion se vor afla: două birouri pentru personalul administrativ şi grup sanitar, cameră asistenţi medicali, o sală pentru joc de cărţi, o sală de lectură şi birou consiliere. Pavilionul 27 parter şi etaj, are o suprafaţă construită 411,00 mp , suprafaţă desfăşurată 822,00 mp. Pavilionul 28 (fost dormitor) – aici va fi găzduit un număr maxim de 28 de persoane asistate în 12 camere de două locuri, o cameră de un loc şi o cameră de 3 locuri. Tot în acest pavilion se vor afla: o sală pentru vizionare programe TV, birou administrativ cu grup sanitar. Pavilionul 28- parter şi etaj , are o suprafaţă construită de 411,00 mp, centru batrani hd 2suprafaţă desfăşurată 822,00 mp.  Pavilionul 31 (fost atelier mecanic) – aici se vor amenaja: un atelier mecanic, un atelier de tâmplărie, un atelier de modelaj şi un depozit pentru unelte de grădinărit. Pavilionul 31 – parter, are o suprafaţă construită 113,20 mp.

Mobilierul a fost deja instalat în camerele ce vor găzdui seniorii, dar mai este nevoie de achiziționarea saltelelor pentru paturi, al lenjeriilor, prosoapelor și accesoriilor, dotarea băilor cu produse pentru igienă.

Amenajarile exterioare constau în realizarea de trotuare, alei și platforme pietonale, garduri vii, iluminat exterior cu corpuri de iluminat montate pe clădiri. Între pavilioanele 27 și 28 se vor realiza platforme de odihnă delimitate cu gard viu, legatura între ele fiind făcută de alei pietonale. Platformele și aleile vor fi dotate cu mobilier de exterior, banci și mese individuale cu câte 6 scaune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii