Hituri nemuritoare la Vulcan: „Și de nu muncim, măcar să bem ceva....

Hituri nemuritoare la Vulcan: „Și de nu muncim, măcar să bem ceva. Rămânem oameni!”

Timp de citire: 2 minute

După ce, pe proiecte sau în structurile entităților subordonate, domnii Merișanu și Danci au angajat cam tot ce se putea angaja (pile, rude, șoptitori, fufe de cuceritori), s-a trecut la treabă.

 

Birourile administrației publice locale au devenit un fel de bodegă din asta improvizată, unde se bea bere, se consumă vin alb, se bagă țigări fine (de foi) și se bagă la burdihan platouri și pizza.

Mulțumirea de pe fețele șefilor din Primăria Municipiului Vulcan se ia la trântă cu orice colț deplorabil din Vulcan. Și-l învinge detașat, prin KO. Puteți vedea, în galeria foto a acestui material, lista cu lucrările „ce vor avea loc” anul acesta pe raza municipiului Vulcan. Ni le promitea chiar primarul Merișanu într-o postare din 31 ianuarie 2022. Nu vă apucați de bifat, că nu prea aveți ce, multe dintre lucrările promise n-au prea „avut loc”.

În schimb, dl. administrator public Danci este foarte ocupat să culeagă cioburile oalelor sparte de fiul său, care a bulit Loganul administrației locale. Asta când nu e ocupat să descindă, cu același autoturism, spre pârtiile din Straja, unde paharele-s colorate iar viața frumoasă. Între timp, mai înjură niște angajați și colaboratori care, chiar dacă se plâng primarului Merișanu, n-au și nu vor avea vreodată sorți de izbândă. Ciocu’ mic, acum noi suntem la putere!

De asta, pentru că-s ocupați cu alte cele, edilii vulcăneni s-au făcut că uită să deruleze demersurile legale pentru lucrarea de pe Vasile Alecsandri, unde a apărut un mare semn de întrebare: există sau nu avizele și autorizațiile necesare? Nu știe nimeni, toată lumea mucles! Deși sesizat, Inspectoratul Județean în Construcții Hunedoara n-a dat încă un răspuns, așa cum nici domnii Merișanu și Danci n-au emis un punct de vedere oficial pe această temă. Mă gândesc că Inspectoratul de Stat în Construcții, ăla mare deci, acolo unde am transmis marți o sesizare, o fi ceva mai sensibil la întrebările presei. De fapt, la întrebările vulcănenilor.

Și dl. primar Merișanu e ocupat. Comunitatea locală îi este în mod cert recunoscătoare pentru că a scăpat orașul de moloz, umplutura fiind folosită (și) pe domeniul familiei sale. Sigur are și un dosar doldora de facturi și chitanțe pentru transport, dar și pentru închirierea autobalsculantei și a buldoexcavatorului care pot fi adesea văzute pe domeniul familiei sale. Un domeniu încă mic, în curs de amenajare, dar cu potențial. E chiar fain că dl. Merișanu susține comunitatea locală, alegând și familia sa aceleași firme cu care lucrează administrația locală.

În rest, dacă am lămuri și ce soi de vin alb se bea în PMV (căci din poze nu rezultă), personal aș zice că sunt perfect mulțumit, deci pot reveni.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii