Hercules şi Inter au pierdut cei mai mulţi jucători

Hercules şi Inter au pierdut cei mai mulţi jucători

Timp de citire: un minut

Luna iulie este perioada în care majoritatea echipelor din Valea Jiului se vor reuni în vederea reluării pregătirilor pentru începerea noului sezon din Liga a IV-a, sezon ce va debuta la finele lunii august.

Ca de obicei, sunt multe echipe de la noi care se confruntă cu diverse probleme, unele financiare, altele legate de lot.

Vicecampioana judeţului, Hercules Lupeni, şi una dintre revelaţiile campionatului, Inter Petrila, sunt formaţiile care se confruntă cu cele mai multe greutăţi.

Inter Petrila nu se poate baza la pregătiri pe şapte jucători de bază, plecaţi la muncă în străinătate. Şi Hercules Lupeni a pierdut trei jucători din formula de bază, şi ei, ca şi petrilenii, plecaţi la alte echipe.

„Dacă mă gândesc la toate aceste probleme, cu siguranţă nu e bine. Aşa că mai bine ne gândim la noi soluţii. Am ochit deja un jucător important, Işfan Konicka, dar mai am şi alţi jucători în vizor pentru a-i aduce la Lupeni. În ceea ce priveşte reunirea nu pot vorbi despre o dată concretă, dar după 15 iulie vom strânge rândurile”, a declarat antrenorul Dan Voicu. Inter Petrila se află printre formaţiile care se vor reuni cel mai târziu. Oficialii au anunţat ca posibilă dată de reunire ziua de 1 august. Conducătorii echipei spun că vor merge şi în noul sezon pe formarea unei echipe omogene şi cu o atenţie crescută spre juniorii clubului, care în sezonul trecut au câştigat titlul de vicecampioni judeţeni. Problema echipelor din judeţ se răsfrânge şi asupra Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, acolo unde unele echipe intenţionează să-şi anunţe retragerea din lipsă de fonduri ceea ce nu ar avantaja deloc forul judeţean.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii