Hercules şi-a propus / Să zboare mai repede ca… Şoimul

Hercules şi-a propus / Să zboare mai repede ca… Şoimul

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

După cum se ştie, Şoimul Băiţa a dominat prima parte a turului în Liga a IV-a, la fotbal. 
Formaţia lui Adrian Pepenar s-a detaşat la cinci puncte în faţa urmăritoarelor ei, Hercules Lupeni şi Aurul Brad, şi a luat prima opţiune pentru câştigarea campionatului şi, implicit, accederea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
Şoimul a reuşit să termine neînvinsă prima parte a campionatului cu doar trei egaluri în 13 partide şi a încheiat victorioasă în alte zece, acumulând 33 de puncte din 39 posibile cu un golaveraj de 46–15.
Şoimul are al doilea cel mai bun atac după Inter Petrila, cu 52 de goluri înscrise, şi a doua cea mai bună apărare, după Hercules Lupeni, cu doar 13 goluri primite.
Grupul formaţiilor care se luptă pentru podium este format din Şoimul, Hercules, Aurul şi Inter Petrila. Apoi, alte patru îşi afirmă pretenţiile la un loc în jumătatea superioară a ierarhiei: Gloria Geoagiu, Metalul Crişcior, Retezatul Haţeg şi Aurul Certej, urmate de un alt grup departe de zona retrogradării care include pe CS Vulcan, Universitatea Petroşani şi Victoria Călan.
În fine, Minerul Uricani, Jiul Petroşani şi echipa secundă a lui Cetate Deva au ca obiectiv doar evitarea ultimul loc, iar prezenţa Jiului în returul de campionat stă sub semnul întrebării. „În această iarnă vom încerca să mai aducem nişte jucători şi să încercăm să recuperăm distanţa care ne separă de primul loc”, au spus oficialii de la Hercules care au pierdut nu mai puţin de şase jucători de bază, în marea lor majoritate plecaţi la muncă în străinătate.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii