Haţeg. Nicolae Timiș – a fi sau a nu mai fi pesedist

Haţeg. Nicolae Timiș – a fi sau a nu mai fi pesedist

Timp de citire: 2 minute

Fostul candidat PSD la fotoliul de primar al orașului Hațeg, consilierul local Nicolae Timiș, va afla joi dacă va fi exclus din partid.

După ce timp de aproape două luni soarta lui Nicolae Timiș de a fi păstrat ori exclus din rândurile pesediștilor hunedoreni a trecut prin mai multe foruri ale partidului, joi, tot organizația locală Hațeg a PSD va lua o decizie în această privință.

Vă reamintim că organizația locală Hațeg a PSD l-a exclus pe Nicolae Timiș din partid la sfârștitul lunii iunie, după ce acesta a făcut scandal la finalul ședinței de constituire a consiliului local. Nicolae Timiș a contestat excluderea din partid, iar Comisia de Etică a PSD a decis ca tot organizația locală Hațeg să dea verdictul final.

În iunie, hotărârea de excludere a lui Timiș din organizația locală Hațeg a PSD a fost luată cu 11 voturi, din 11 posibile.

Revedeţi, în cele ce urmează, relatarea hunedoaraplus.ro referitoare la incidentul de la şedinţa de constituire a CL Haţeg.

(VIDEO) Moda PSD: legea pumnului în CL Haţeg. Consilierul local Timiş a sărit la bătaie! Afară cu cocalarii din politică!

Scene penibile, vineri, după şedinţa de constituire a Consiliului local al oraşului Haţeg, judeţul Hunedoara. Protagonist? Nicolae Timiş (PSD), fost primar al localităţii până în 2012, perdant şi la localele de anul acesta. În timpul unui discurs, lui Timiş i s-ar fi strigat din sală: „Hoţule, nu îţi ajunge cât ai furat?” Timiş s-a enervat şi a sărit la bătaie, începutul înregistrării video fiind, credem, absolut relevant.

Mai apoi, replicile dure la adresa lui Timiş au fost continuate de Gheorghe Răileanu, patronul firmei Geraico, aflat într-o notorie relaţie de duşmănie cu ex-primarul pesedist Timiş.

„Au continuat schimburi de injurii şi acuze, în timp ce Timiş cobora cu telefonul într-o mână. Am impresia ca înregistra discuţia. Când a ajuns în dreptul lui Răileanu, acesta l-a împins, iar Nicolae Timiş i-a dat un pumn în gură cu cealaltă mână care era liberă”, spune Ioan Puiu Badea, preşedintele PSD Haţeg.

Cu majoritate de voturi, conducerea PSD Haţeg a decis, în aceeaşi zi, excluderea ex-primarului bătăuş Nicolae Timiş. Website-ul nostru vă prezintă, în exclusivitate, înregistrarea video a altercaţiei dintre ex-primarul bătăuş Timiş şi omul de afaceri Răileanu.

Conducerea PSD Hunedoara are obligaţia morală ca, în cel mai scurt timp, să prezinte scuze locuitorilor oraşului Haţeg şi, de asemenea, să-l excludă în regim de urgenţă pe Timiş din rândurile Partidului Social Democrat. Aşa cum, chiar în ziua altercaţiei din legislativul local, a decis şi conducerea organizaţiei politice locale amintite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii