Handbalul continuă tradiția Văii

Handbalul continuă tradiția Văii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Handbalul din Valea Jiului a fost mereu la loc de cinste. O spun nu numai performanțele sau nume precum cel al Patriciei Vizitiu, dar și implicarea celor din fenomen. Noul antrenor de la CSȘ Petroșani, Alex Rotaru, a preluat ștafeta pentru un viitor glorios.

 

A venit să facă performanță

Venit tocmai de la Caracal, noul antrenor este pus pe fapte mari.

„Am venit în Valea Jiului să fac performanță. Am venit cu soția și copilul, pentru că vrem să ne stabilim aici. Soția este antrenor de sanie. Încercăm să ne adaptăm. Este ceva nou pentru toți, mult mai dificil, dar încă reușim să ținem pasul cu cerințele actuale. Sunt optimist”, a declarat pentru „Ziarul Văii Jiului” tehnicianul.

 

Copii, receptivi

Copiii sunt foarte dornici de mișcare, o spune chiar antrenorul. „Trebuie doar să îi convingem să renunțe pentru câteva ore pe săptămână la telefon, calculator, tot ceea ce înseamnă viață sedentară. Mă bazez pe profesionalismul și puterea mea de convingere în atragerea copiilor către mișcare. Cred că tot ceea ce facem trebuie să fie tratat cu seriozitate și ambiție. Când munca se îmbină cu pasiunea, totul este o provocare și dorință de autodepășire. Ador provocările și dorința de a performa în orice domeniu sunt supus. Pentru mine este esențială expresia omul sfințește locul. Copiii vin cu mult drag, am găsit părinți minunați și implicați în activitatea copiilor. Vreau să le mulțumesc celor care sunt alături de noi și de copii pentru sprijinul și încrederea acordată în pregătirea copiilor dumnealor. Eu am două grupe. Una de performanță și una de începători. În total, am 40 de copii de care mă ocup”, spune cu mândrie antrenorul.

 

Moștenire de familie

Alex Rotaru spune că a moștenit dragostea pentru sport de la tatăl său.

„Am moștenit pasiunea din familie. Tatăl meu a jucat handbal si cei doi frați ai dânsului. Eu am început handbalul la vârsta de 9 ani la Caracal. Antrenoratul l-am început la vârsta de 19 ani, continuând perfecționarea mea, urmând cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport la Universitatea din Craiova. Iubesc handbalul și îmi place foarte mult să învăț copiii să îl practice, cu speranța că voi reuși să transmit tot ceea ce știu și acumulat în toata perioada de profesor-antrenor.

Mulțumesc conducerii CSȘ Petroșani pentru modul în care am fost primit în clipa în care am pășit pentru prima dată în sediul instituției. De asemenea, țin în mod deosebit să-i mulțumesc domnului primar Tiberiu Iacob Ridzi pentru strângerea de mână sinceră însoțită de urarea de Bun Venit în orașul Petroșani!”, ni s-a destăinuit antrenorul. Care intenționează să facă o grupă de fete născute în anul 2012-2013. Sens în care a organizat un eveniment de amploare la care au luat parte pasionații acestui sport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii