Hai cu noi să trezim spiritul voluntariatului în județul Hunedoara!

Hai cu noi să trezim spiritul voluntariatului în județul Hunedoara!

Timp de citire: un minut

Fundația Noi Orizonturi implementează în perioada 27 iulie – 15 noiembrie 2015, proiectul „Fii voluntar, implicarea ta contează!”, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara. Scopul proiectului este: creșterea gradului de participare a tinerilor în acțiuni de voluntariat, în județul Hunedoara. Obiectivele principale, sunt:

  1. Organizarea unei întâlniri de lucru ce va cuprinde ateliere și sesiuni de schimb de experiență la care vor participa 45 de membri și coordonatori ai cluburilor de voluntariat din județul Hunedoara. Perioada: 28 august – 29 august 2015.
  2. Conceperea și desfășurarea a 10 campanii de recrutare de noi voluntari, prin intermediul cărora se vor înscrie 50 de membri noi în 10 cluburi de voluntariat, din județul Hunedoara, cluburi care s-au înscris și fac parte din proiect. Perioada: 30 august – 16 octombrie 2015.
  3. Desfășurarea unei acțiuni județene de voluntariat, în 4 localități din județul Hunedoara, la care vor participa minim 60 de voluntari implicați în cele 10 cluburi selectate. Perioada: 17 octombrie – 31 octombrie 2015.

La acest proiect poate participa orice club de voluntariat sau ONG din județul Hunedoara. Fiecare club va fi reprezentat de 3 membrii voluntari, care vor fi însoțiți de 1 sau 2 coordonatori adulți.

Înscrierile în proiect au loc până în data de 21 august 2015!

Pentru a te înscrie în proiect, te invităm să completezi formularul de mai jos:

Ø Formular de aplicare pentru membri voluntari.

Ø Formular de aplicare pentru coordonatori de voluntari.

Selecția formularelor va avea loc în perioada 22- 24 august 2015. În 25 august vom afișa pe website-ul Fundației Noi Orizonturi lista finală a cluburilor alese.

Pentru mai multe detalii legate de înscriere și selecție, o puteți contacta pe: Elena Pârvan Coordonator proiect – Fii Voluntar, implicarea ta contează! E-mail: elena_parvan@noi-orizonturi.ro Telefon: 0735 878418

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii