Gimnastică / „Cetate” a câştigat jumătate din medaliile anului

Gimnastică / „Cetate” a câştigat jumătate din medaliile anului

Timp de citire: un minut
Gimnasta Andreea Munteanu, legitimată la CNS „Cetate” Deva, a câştigat una dintre cele două medalii importante la nivel de senioare obţinute în acest an de gimnastica feminină românească.
Sportiva clubului din Deva a cucerit titlul european la bârnă, a doua medalie fiind obţinută de Larisa Iordache, bronz la individual compus la Campionatul Mondial din Scoţia. Cu acest bilanţ de două medalii, gimnastica românească încheie unul dintre cei mai slabi ani din istoria sa.
„Anul 2015 e cel mai sărac în medalii pentru gimnastica românească după 1974. Doar două reuşite, aur la europene prin Andreea Munteanu, la bârnă, şi bronz la mondiale prin Larisa Iordache, la individual compus. Trei medalii s-au câştigat în 2002 şi 2009”, se notează la rubrica Palmares. Totuşi, chiar şi în aceste circumstanţe mai puţin faste, CNS „Cetate” Deva îşi menţine tradiţia de „fabrică de medalii”. Andreea Munteanu a obţinut una dintre cele două medalii de top ale anului pentru România, ea devenind campioană europeană la bârnă. Pe baza acestei performanţe, Andreea Munteanu ar trebui să ocupe locul secund în ierarhia celor mai bune gimnaste ale României în anul 2015.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii