Gimnastica aerobică. Petroşenence în competiţie

Gimnastica aerobică. Petroşenence în competiţie

Timp de citire: un minut

La Deva a avut loc o com­pe­tiție de gimnastică aerobică la care au participat peste 50 de tineri spor­tivi. Au venit gimnaști din Petroșani, Deva și Arad.

Pentru tinerii gimnaști de la ca­te­goria 7-8 ani a fost prima lor com­pe­tiție. Au impresionat  Mădălina Todea, Anais Maier, Evelin Neda și Natașa Mihalca de la CSȘ Petroșani, Oana Păcurar, Tudor Ciobanu și Alessia Oprea de la LPS Cetate Deva. La categoria 9-10 ani, au primit premii Carla Răcătean (LPS Cetate Deva), Mara Ciurdariu și Iulia Popa (ACS Gymteam Arad), iar la categoria 11-12 ani s-au evidențiat Elena Axente și Andra Râpan (ambele Arad), Rebecca Iakob și Daria Branea de la LPS Cetate Deva, dar și componenții echipelor de trio de la cele trei cluburi.
O de­mons­trație de aplaudat au făcut gimnastele de la cate­go­ria 12 -13 ani, Ana Onea și Cristina Bordaș (ambele LPS Cetate Deva), Maya Muraru, Denisa Roman (ambele CSM Arad), Riana Bondoc (LPS Cetate Deva) și Alexandra Aconi (ACS Gymteam Arad), ambele partici­pante la categoria 15- 16 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii