Gimnastică aerobică / Colecţie de medalii

Gimnastică aerobică / Colecţie de medalii

Timp de citire: un minut

Reprezentanţii clubului CNS „Cetate” Deva au cucerit cinci medalii la a V-a ediţie a tradiţionalului Concurs Naţional de Gimnastică Aerobică „Cupa Iaşului”.

Întrecerea a reunit la start 200 de sportivi de la cele mai importante cluburi din ţară, precum şi componenţii loturilor naţionale de juniori şi seniori ai României. Cele mai bune rezultate pentru clubul din municipiu le-au obţinut seniorul Marian Brotei, medaliat cu argint în proba individuală, şi grupul de la categoria I format din Andreea Rotări, Flavia  Şentea, Adelina Munteanu, Maria  Horescu  şi Viorica Gopşa, clasat pe locul secund după Lotul Naţional de Juniori. Celelalte trei medalii au fost de bronz şi au fost cucerite de: Roberta Dăncescu (seniori, individual feminin), Mihai Popa (categoria I, individual masculin) şi grupul de la categoria a III-a format din Daria Mihaiu, Mirela Frâncu, Miruna Litoiu, Raluca Bocşer şi Claudia Barna. Trei dintre medaliatele cu bronz la grup (Daria Mihaiu, Mirela Frâncu, Miruna Litoiu) au fost aproape de podium şi în proba de trio, dar s-au clasat doar pe locul al patrulea. Competiţia a reunit gimnaşti de la Farul Constanţa, UNEFS Bucureşti, CSŞ 1 Constanţa, Triumf Bucureşti, CSM Arad, CNS Cetate Deva.

Pentru sportivii secţiei de aerobic de la CNS „Cetate” Deva, cele mai importante competiţii ale toamnei vor fi Campionatele Naţionale, programate la Constanţa în perioada 18-19 octombrie, şi Campionatele Europene, care vor avea loc la începutul lunii noiembrie în Portugalia. La gimnastică artistică, sportivele clubului din Deva cele care sunt şi componente ale Lotului Naţional al României au în program participarea la Cupa DKMT (juniori,Timişoara, 9-10 octombrie), Trofeul Novara (feminin, Italia, 10-11octombrie) şi Campionatul Mondial care va avea loc în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie, la Glasgow, în Scoţia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii