Gimnastică aerobică. Campionatele Naționale. Sportivii de la CSȘ Petroșani – pe podium

Gimnastică aerobică. Campionatele Naționale. Sportivii de la CSȘ Petroșani – pe podium

Timp de citire: 2 minute

Andreea Alessia Chiriac, legitimată la CSS Petroșani, este noua campioană națională la individual.

Peste 220 de sportivi, reprezentând  secțiile de performanță din țară, au participat la Campionatele Naționale de Gimnastică Aerobică, organizate de către Federația Română de Gimnastică în Sala Polivalentă „Simona Amânar” din Constanța. 

A fost ultimul concurs de verificare, unul foarte util, înainte de plecarea delegației României spre Antalya (Turcia), unde se vor desfășura peste o săptămână întrecerile Campionatelor Europene de gimnastică aerobică pentru seniori și juniori.

La Constanța, sportivii care au reprezentat cele două cluburi din județul Hunedoara au avut rezultate  de top și au adus la palmaresul  acestor cluburi medalii muncite și meritate. Daniel Anton legitimat la LPS Cetate Deva a câștigat o medalie de aur în întrecerea de la individual categoria I din competiție cu un total de 18.900 puncte și păstrează șanse la o medalie  pe care o poate obține în Turcia.

Daniel Anton împreună cu colega lui de club Bianca Voicu, au fost declarați  campionii României în proba de perechi mixte la categoria I unde au fost notați cu 18.850, ei situându-se înainte cuplului  Alexandru Berbece/Alexandra Andrei, ultimii și ei componenți ai lotului national.

O medalie de aur a cucerit și Bianca Cîmpan (LPS Cetate Deva) în finala de la Aero Dance categoria I unde a evoluat în grupul compus din gimnaste de la mai multe cluburi reunite în ceea ce se dorește a fi  un grup cu  o bună șansă la o medalie în Turcia.

Medalie de bronz au cucerit și componentele trioului de la LPC Cetate Deva, alcătuit din Oana Siana Căliman, Maria Larisa Dumitru și Anca Groza, clasate pe locul al treilea în finala de la categoria I-a .

Andreea Alessia Chiriac (legitimată la CSS Petroșani) este noua campioană națională la individual categoria a III-a, unde colega ei Alexandra Breda s-a clasat pe locul 5 iar trio-ul petroșenean, alcătuit din Andreea Alessia Chiriac, Alexandra Breda și Victoria Anastasia Bucur, s-a situat pe locul secund în finala categoriei a III-a.

Să mai consemnăm că perechea Alexandru Sebastian Pîrva/ Victoria Anastasia Bucur s-a clasat pe locul 4 la finala perechilor de la categoria a III-a, gimnastul devean Mihai Daniel Nistor s-a clasat pe locul 5 în finala de la individual categoria a II-a, grupul de la CSS Petroșani alcătuit din Andreea Alessia Chiriac, Alexandra Breda ,Victoria Anastasia Bucur, Alexandru Sebastian Pîrva și Raisa Ștefania Murgilă s-a clasat pe locul 5 la întrecerile de la categoria a III-a.

Un cuvânt bun și pentru  antrenorii Elena Becze și  Karina Pica (CSS Petroșani) și Georgiana Gesy Cosma și Mădălina Susan(ambele de la LPS Cetate Deva), cele care stau mereu alături de acești sportivi în lupta pentru medaliile competițiilor naționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii