Gheorghe Ile nu crede că Autobuzele electrice vor înlătura microbuzele maxi-taxi

Gheorghe Ile nu crede că Autobuzele electrice vor înlătura microbuzele maxi-taxi

Timp de citire: un minut
După cum este gândită, varianta de transport urban cu autobuze electrice ar putea duce la înlăturarea de pe traseul Uricani-Lonea a binecunoscutelor maxi-taxi.
Asupra acestei probleme
a atras atenţia consilierul local vulcănean Petru Hodor. Pesedistul s-a gândit, probabil, atunci când şi-a exprimat părerea aceasta, la posibilitatea ca foarte mulţi dintre cei care îşi câştigă pâinea din transportul în comun să rămână fără lucru. O îngrijorare bine de luat în seamă, dar pe care primarul Gheorghe Ile o consideră minoră.
Asta, deoarece,
a dezvoltat problema mai marele peste administraţia publică locală vulcăneană, firmele de transport cu maxi- taxi nu au stat nici ele pe loc. „Şi-au luat din timp măsuri, a explicat Gheorghe Ile, şi s-au extins la trasee lungi. În special pe Petroşani – Deva. Eu cred că fiecare îşi va găsi locul pe această jumătate!”. Pe de altă parte, aşa cum am mai arătat, primarul Vulcanului este mândru nevoie mare că municipiul diriguit de el a fost ales pentru a fi, în Valea Jiului, buricul celebrei linii de autobuze electrice „Green Line”.
Garajul central al acestora
va fi în Colonia de Jos, în clădirea fostului atelier mecanic al fabricii de stâlpi hidraulici. Când va veni timpul, aceasta va fi amenajată, pe bani judeţeni, cu tot ce-i necesar pentru întreţinerea şi curăţenia autobuzelor. În plus, va fi reparat şi asfaltat tot drumul din colonie. Începând de la poarta fostei fabrici la calea ferată şi, de acolo, până la intersecţia străzii Jiului cu principala Nicolae Titulescu.
Gheorghe OLTEANU

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii