Gheorghe Ile ar vrea ca Vulcanul să aibă monopol pe gunoiul din...

Gheorghe Ile ar vrea ca Vulcanul să aibă monopol pe gunoiul din vestul Văii Jiului 

Timp de citire: un minut

Nu vă grăbiţi să trageţi concluzia negativă pe care aţi fi tentat să vi-o însuşiţi odată ce v-aţi trecut ochii peste titlu. Problema este alta, foarte serioasă, iar rezolvarea ei ar fi în beneficiul localităţilor situate în partea vestică a văii.

Primarul Vulcanului

a spus, de curând, că Petrila i-a făcut propunerea ca, împreună cu celelalte consilii locale, să facă un pact, aşa l-a numit Ile, în vederea preluării deşerurilor menajere. Ideea este ca, pe întreaga vale, să existe două societăţi care să adune gunoiul. Deşi, de la început a fost  vorba doar de una, iar cea nominalizată ar fi fost SC Pregoterm SA Vulcan, ulterior s-a convenit să fie două.

Gheorghe Ile a fost

încântat de ideea amenajării unei staţii de triere la Vulcan, pentru tot vestul Văii Jiului, iar Pregoterm-ul, care, desigur, va participa la licitaţie, să fie cea care o va deservi. A fost la fel de încântat, reamintesc, ca şi atunci când a făcut cunoscut că, pentru ecologizarea rampelor de gunoi din Vulcan şi Uricani, câteva milioane bune de euroni s-au încolonat şi bat deja drumul spre Valea Jiului.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii