Gheorghe Ile ar vrea ca Vulcanul să aibă monopol pe gunoiul din...

Gheorghe Ile ar vrea ca Vulcanul să aibă monopol pe gunoiul din vestul Văii Jiului 

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu vă grăbiţi să trageţi concluzia negativă pe care aţi fi tentat să vi-o însuşiţi odată ce v-aţi trecut ochii peste titlu. Problema este alta, foarte serioasă, iar rezolvarea ei ar fi în beneficiul localităţilor situate în partea vestică a văii.

Primarul Vulcanului

a spus, de curând, că Petrila i-a făcut propunerea ca, împreună cu celelalte consilii locale, să facă un pact, aşa l-a numit Ile, în vederea preluării deşerurilor menajere. Ideea este ca, pe întreaga vale, să existe două societăţi care să adune gunoiul. Deşi, de la început a fost  vorba doar de una, iar cea nominalizată ar fi fost SC Pregoterm SA Vulcan, ulterior s-a convenit să fie două.

Gheorghe Ile a fost

încântat de ideea amenajării unei staţii de triere la Vulcan, pentru tot vestul Văii Jiului, iar Pregoterm-ul, care, desigur, va participa la licitaţie, să fie cea care o va deservi. A fost la fel de încântat, reamintesc, ca şi atunci când a făcut cunoscut că, pentru ecologizarea rampelor de gunoi din Vulcan şi Uricani, câteva milioane bune de euroni s-au încolonat şi bat deja drumul spre Valea Jiului.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii