Gata cu gluma! Fotbalul judeţean – în faza de resuscitare

Gata cu gluma! Fotbalul judeţean – în faza de resuscitare

Timp de citire: un minut

După ce Cetate Deva şi-a asigurat prezenţa în Liga a III-a în proporţie mai mare de 80 la sută, cealaltă reprezentantă a judeţului în Liga a III-a, FC Hunedoara, tace şi face. Şi-a tras antrenor de prima ligă. Pe când şi Jiul?

FC Hunedoara a bătut palma cu Victor Roşca, antrenor cunoscut şi iubit în această zonă, de la care se aşteaptă readucerea echipei pe calea performanţei. Înţelegerea este pentru două sezoane. „Tehnicianul şi conducerea clubului şi-au asumat ca obiectiv clasarea pe locurile unu-trei”, a anunţat Alin Barna, preşedintele clubului hunedorean.
În plus, venirea lui Roşca este un semn că bugetul echipei este unul pe treaba lui şi că la Hunedoara este loc de fotbal adevărat.
„Am ajuns la o înţelegere cu reputatul tehnician
Victor Roşca, deţinător al Licenţei UEFA Pro, iar el va antrena echipa în drumul spre divizia secundă. Antrenorul este cunoscut iubitorilor fotbalului hunedo­rean pentru perioada fructuoasă petrecută la
Corvinul Hunedoara, dar şi pentru reuşitele ca antrenor în prima ligă la: CSM Reşiţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi.
Conducerea clubului şi tehnicianul şi-au asumat ca obiectiv pentru următorul sezon clasarea pe locurile unu-trei”, a declarat Alin Barna,
preşedin­tele FC Hunedoara.
Dincolo de lovitura de imagine, FC Hunedoara rămâne în mare măsură aceeaşi ca în sezonul precedent.
„Avem asigurat un buget, cu care ne putem descurca onorabil. Totuşi, vom aduce doar jucători liberi de contract şi care acceptă condiţiile de salarizare şi financiare de la clubul nostru. Preferăm jucători din municipiul sau judeţul nostru, dar dacă sunt alţii care acceptă condiţiile şi sunt mai valoroşi decât hunedo­renii vor primi şi ei şansa de a-şi demonstra valoarea. Sperăm ca rezultatele să fie mai bune”, a afirmat Alin Barna.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii