Garda de Mediu Hunedoara / Amenzi la vreme de pandemie

Garda de Mediu Hunedoara / Amenzi la vreme de pandemie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN
Pandemia prin care trecem face ca și instituțiile Statului Român să-și remodeleze o serie de acțiuni, ce au legătură directă atât cu activitatea de zi cu zi, cât și cu prevenirea răspândirii acestui nou coronavirus.

Aflăm de la Garda de Mediu Hunedoara că în perioada 1 aprilie-30 iunie 2020, comisarii din cadrul Comisariatului Județean Hunedoara al Gărzii Naționale de Mediu au efectuat 228 de inspecții, atât inspecții planificate, cât și inspecții neplanificate.

„În urma acestor controale au fost aplicate 39 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 avertismente și 29 de amenzi în valoare totală de 233.800 lei. Dintre acestea, cea mai mare sancțiune contravențională a avut valoarea de 60.000 lei și a fost aplicată pentru desfășurare de activitate fără a se deține un act de reglementare emis de către Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara”, ne informează cei de la Garda de Mediu Hunedoara.

„Având în vedere evoluția epidemiologică de pe teritoriul României, în contextul apariției și răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, comisarii din cadrul CJ Hunedoara al GNM au acordat o deosebită atenție acestui aspect, monitorizând modul în care operatorii de salubritate au respectat graficul de colectare, transport și depozitare a deșeurilor municipale, trasabilitatea deșeurilor infecțioase generate de către centrele de carantină gestionate de către DSP Hunedoara, precum și modul de eliminare ale acestora”, mai susțin cei din cadrul aceleași surse.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii