(GALERIE FOTO) Călan. Premiaţi pentru că sunt… normali

(GALERIE FOTO) Călan. Premiaţi pentru că sunt… normali

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru al doilea an consecutiv, Asociaţia „Călan 1387” a premiat acei absolvenţi ai Liceului Tehnologic „Ovid Densuşianu” din Călan care au reuşit din prima încercare să obţină la examenul de Bacalaureat minimum media 9.00. Un gest mai puţin obişnuit, dar salutar pentru sănătatea societăţii hunedorene.

În 2015 absolvenţii premiaţi de asociaţia din Călan sunt Claudiu Bogdan Ion şi Larisa Simona Crîznic, care au fost răsplătiţi pentru performanţa lor şcolară. „Ei au reuşit prin modestia şi normalitatea lor să facă ceea ce, conform nu doar bunului simţ, este datoria fiecărui tânăr înscris în învăţământul de stat din România: Să înveţe bine! Normalitatea în învăţământ şi în general în vieţile noastre încă mai poate fi la modă! Şi foarte cool!”, ne spun organizatorii evenimentului.

Astfel, cei doi absolvenţi din Călan, deja studenţi, au primit, din partea Asociaţiei Călan 1387, accesul gratuit pe o perioadă de 4 ani la un important pachet de softuri produs de compania Microsoft, aplicaţiile oferite urmând să le folosească de acum înainte pentru a învăţa şi comunica. Cele două premii oferite depăşesc împreună valoarea de 3.000 de lei.

Pentru Claudiu Bogdan Ion a existat şi un premiu suplimentar, deja onorat la sfârşitul săptămânii trecute, din partea lui Corneliu Pavel, numit şi „Ochiul din Cer” – un zbor de agrement cu un avion ultrauşor.
Mihaela PETROŞAN

(GALERIE FOTO) Călan. Premiaţi pentru că sunt… normali

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii