Gafă de proporţii în cursa unei devence

Gafă de proporţii în cursa unei devence

Timp de citire: un minut

O atletă legitimată la SCM Deva, semifondista Claudia Florea, a cucerit două medalii la categoria tineret, adjudecându-şi argintul în proba de 800 de metri şi bronzul în cea de 1500 de metri. Ultima probă a fost însă una cu scandal, organizatorii, din neatenţie, adăugând un tur în plus la cursă, astfel că atletele au alergat 1700 de metri în loc de 1500. Pe acel tur, atleta deveană a fost depăşită de alte două sportive şi în loc de medalia de aur, pe care o avea asigurată la 1500 de metri s-a ales doar cu cea de bronz.

Bogdan Şitoianu şi Andrei Deliu, campioni naţionali la atletism

Sportivii Bogdan Şitoianu, de la CNS Cetate Deva, şi Andrei Deliu, de la SCM Deva, au cucerit medalii de aur în cadrul finalei campionatului naţional de atletism în sală, competiţie dotată cu trofeul „Cupa de Cristal”. Șitoianu a cucerit titlul naţional la tineret în proba de săritura în lungime, iar Deliu a devenit campion naţional de seniori, la săritura cu prăjina. După argintul balcanic la juniori I, Bogdan Şitoianu şi-a mai adăugat o distincţie în palmaresul său, devenind campion naţional de tineret la săritura în lungime, stabilindu-şi totodată un nou record personal. Elevul lui Mihai Luca a sărit 7,42 metri în finala de la Bucureşti, clasându-se pe locul 4 în ierarhia generală a probei, după Adrian Vasile (CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti) cu 7,70 metri, Ionuţ Neagoe (Farul Constanţa – CSU Portul Constanţa) cu 7,67 metri şi Ionuţ Grecu (CSA Steaua Bucureşti) cu 7,42 metri, cel din urmă având mai puţine sărituri ca Şitoianu. Cum însă toţi cei clasaţi înaintea sa sunt seniori, deveanul a cucerit medalia de aur la categoria tineret.

Deliu şi-a demonstrat valoarea

În proba masculină de săritura cu prăjina, Andrei Deliu s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, devenind campion naţional de seniori cu o săritură ce a măsurat 4,90 metri. Atletul de la SCM Deva a fost urmat pe podium de Valentin Stanciu (Rapid Bucureşti) cu 4,80 metri şi Bogdan Popa (Rapid Bucureşti) cu 4,70 metri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii