Fun Day – cu mic, cu mare

Fun Day – cu mic, cu mare

Timp de citire: un minut

A avut loc ediția a doua a eveniment Fun Day. Un eveniment cu totul și totul special, mult așteptat de către toți copiii, părinții, bunicii, dar și frați și surori, spune antrenorul Cosmin Kandut.

Părinții și copiii, întregul staff al Școlii de Fotbal „Damian Militaru” și CSM Jiul Petroșani, în jur de vreo 400 de oameni care îndrăgesc fotbalul, s-au întâlnit cu toții pentru a-i sărbători pe cei mari, dar mai ales pe cei mici.

Meciul, mame vs. mame, a fost cel mai așteptat, în care rezultatul a fost în favoarea echipei galbene, tați contra antrenori, activități diverse pentru întreaga familie și multe, multe premii din partea Școlii de Fotbal în cadrul acestui eveniment.

Antrenorul a mai vorbit pe pagina sa de Facebook despre un alt punct culminant al evenimentului, și anume jocul dintre echipa antrenorilor și echipa tăticilor.

Chiar dacă tăticii au fost numeroși, rotind trei echipe în cele 30 de minute, antrenorii și-au dovedit măiestria. 5-1 pentru echipa antrenorilor a fost scorul final al întâlnirii.

Marcatori au fost Damian Militaru și Cosmin Kandut, dar au mai punctat și Adrian Dosan și Ionuț Bălan, ultimul trecându-și în palmares și un asist.

„Mulțumim părinților, întregului staff,  Primăriei Petroșani, AJF Hunedoara, domnului Ovidiu Goldan, pentru că au făcut posibilă această zi FUN DAY, o zi pe care ne-o vom reaminti cu drag în viitor și care sperăm ca se va repeta.

La final, toți cei prezenți au fost premiați cu dulciuri și echipamente sportive, trandafiri pentru mămici și cutii de ciocolată”, a punctat antrenorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii