Frați de sânge și de fotbal

Frați de sânge și de fotbal

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Vlad și Alex Buțurcă sunt frați de sânge și au aceeași pasiune: fotbalul. Doar că au luat-o pe drumuri separate. Vlad spre liga a doua, iar Alex la liga a patra.

O întâlnire (ne)întâmplătoare

Vlad are 19 ani și a făcut deja pasul spre eșalonul al doilea superior. A plecat la Viitorul Târgu Jiu, grupare pregătită de Flavius Stoican. Jucătorul nu a uitat nicio clipă de unde a început fotbalul. „Am început să joc fotbal la vârsta de 9 ani. Am mers la stadion și, din întâmplare, m-am întâlnit cu domnul Sorin Bejan. Acesta mi-a propus să merg la echipa sa. Așa a început totul. Îi mulțumesc pe această cale pentru ca am avut ce învăța de la dumnealui și m-a ajutat foarte mult în tot ceea ce înseamnă sport”, spune fotbalistul pentru „Ziarul Văii Jiului”.

Navetă grea – ambiție mare

Jucătorul a făcut sacrificii o bună perioadă de timp pentru a-și urma visul.

„Am jucat câțiva ani buni la Lupeni, apoi am plecat la Jiul Petroșani. Gândindu-mă la mine și la viitorul meu, m-am consultat cu părinții mei și au fost de acord să mă duc la Jiul Petroșani. Mi-a fost foarte greu, fiindcă făceam liceul la Vulcan, și după ore aveam antrenament la Petroșani. După ore, trebuia să merg acasă, să mă schimb și să plec direct la antrenament. Nici nu mai aveam timp să mănânc. După 1 an, la Jiul Petroșani, am ales să mă transfer la Târgu Jiu și cu fotbalul și cu școala. M-am integrat foarte bine, am avut meciuri, turnee, unde am încercat pe cât posibil să câștig absolut orice, să ies în evidentă, eu gândindu-mă că poate mă vede cineva”, spune jucătorul.

Și așa s-a și întâmplat, Vlad a fost remarcat a ajuns la liga a treia și de acolo spre liga a doua. „Am jucat mijlocaș lateral la orice echipă și cred că cea mai notabilă performanță a mea este pasul acesta la liga 2. Din păcate, nu am avut ocazia să joc alături sau contra fratelui meu, deși îmi doream asta foarte mult. Dar nu a fost să fie. Fratele meu a rămas să joace în liga a patra la CSM Vulcan. Eu vreau să dau tot ce am mai bun și să tind tot mai sus”, a concluzionat jucătorul, student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Târgu Jiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii