Fotbalul din județ, în finală la baraj

Fotbalul din județ, în finală la baraj

Timp de citire: un minut

În returul semifinalelor barajului de promovare în Liga 2, CSM Deva a remizat, scor 2-2, pe teren propriu, cu CS Șoimii Lipova. Cu scorul general de 3-2, devenii s-au calificat în finala barajului, unde vor întâlni pe CSM Reșița.
Aceeași performanță a obținut-o și Corvinul Hunedoara.
Formaţia hunedoreană va întâlni, în dublă manşă, Unirea Ungheni, grupare care a trecut cu 3-2 de FC Bihor! Meciurile vor avea loc pe 3 iunie (la Ungheni) și pe 7 iunie, la Hunedoara.
„Am asistat la jocul retur contând pentru barajul de promovare în Liga 2 de fotbal, dintre echipele FC Corvinul Hunedoara și Gloria Bistrița, partidă viu disputată, care a fost adjudecată cu același scor ca în tur 2-1(1-1)! FC Corvinul Hunedoara continuă barajul urmând să întâlnească echipa Unirea Ungheni, care a câștigat duelul cu FC Bihor Oradea! La acest joc am avut onoarea să stau în tribună cu oficiali importanți precum NICOLAE GRIGORESCU, ZAHARIA CIEV, foști arbitri internaționali pe lista Fifa Referee, observatori federali la acest important joc și alături de proaspătul cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, fostul portar al echipei Corvinul Hunedoara și al echipei naționale, BOGDAN LOBONȚ. Am imortalizat câteva imagini de la acest frumos eveniment”, a spus Petru Spărios, nelipsit de la meciuri.
Astfel, Corvinul este la doi pași de liga a doua… Pe “MICHAEL KLEIN” , în fața a peste 8000 de spectatori. ”Alb-albaștrii“ au repetat rezultatul din prima manșă, impunându-se cu un dublu 2-1 în fața Gloriei Bistrița. Urmează finala, cu mai vechea cunoștință, Unirea Ungheni, care a produs marea surpriză, eliminând F.C. Bihor, cu 4-3 la general. Pe 3 iunie, Corvinul va juca la Ungheni, iar pe 7 iunie, acasă, în fața unui stadion plin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii