Fotbal / Lupta din liga a treia

Fotbal / Lupta din liga a treia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă etapă a campionatului din Liga a III-a, cu faze Play-off și Play-out. Trei dintre cele două echipe hunedorene au obținut victorii, în timp ce Aurul Brad a pierdut.

 

La Petroșani,

CSM Jiul a trecut de Viitorul Pandurii 2 Tg Jiu, după un joc cu două cartonașe roșii.

„Chiar dacă a fost 0–0 la pauză, în prima repriză am avut cel puțin cinci ocazii clare de gol. Am întâlnit o echipă care, deși e alcătuită din copii, s-a prezentat mult mai bine decât în toamnă, când i-am bătut 5–0, o echipă arțăgoasă, dovadă și cele două cartonașe roșii încasate (n.r.-min. 70 și 80), venită la Petroșani să își vândă pielea scump. Pe final, am umblat un pic și la sistemul de joc, am jucat cu trei fundași după cele două eliminări, nu mai avea rost să ținem mai mulți oa­meni în apărare”, a spus Aurel Mol­do­van pentru mesagerulhunedorean.ro.

Golurile formației CSM Jiul Petroșani au fost marcate de Cătălin Ionică (min. 75) și Remus Sandu (min.85). Pentru trupa din Valea Jiului urmează partida din deplasare cu Viitorul Șimian, adversarul direct în lupta pentru primul loc din Play-out. În mo­men­tul de față doar un punct le separă pe cele două formații.

 

CSM Deva

a evoluat la Orăștie, unde își joacă de obicei meciurile de pe teren propriu. Devenii au câștigat cu scorul de 2-0 în fața celor de la Voința Lupac.

 

Aurul Brad

a jucat, în deplasare, la Viitorul Șimian, unde a rezistat doar o jumătate de oră, după care gazdele au bifat de trei ori.

Pentru Aurul Brad ur­mează sâmbătă, una dintre ultimele șan­se de salvare, partida de pe teren propriu cu Gilortul Tg Cărbunești.

 

În seria a IX-a,

CS Hunedoara își continuă marșul triumfal spre liga a doua. Hunedorenii s-au impus cu scorul 5-0 fără prea multe comentarii.

 

Rezultate, SERIA 7, etapa 1, Play-off: CSM Deva – Voinţa Lupac: 2-0; CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu: 2-0. Etapa 1, Play-out: Prog. Ezeriş – Gilortul Tg. Cărbuneşti: 0-2; Viitorul Şimian – Aurul Brad: 3-0; CSM Jiul Petroșani – Viitorul Pandurii Tg. Jiu II: 2-0.

 

Rezultate, SERIA 9, etapa 1, Play-off: CS Hunedoara – Viitorul Cluj: 5-0; Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni: 1-1. Etapa 1, play-aut: Gloria B. Năsăud – Unirea Alba Iulia: 2-2; CS Ocna Mureş – Avântul Reghin: 2-1; Sănătatea Cluj – Sticla Arieşul Turda: 6-3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii