Fotbal. Liga a IV-a / Start la pregătiri

Fotbal. Liga a IV-a / Start la pregătiri

Timp de citire: un minut
Majoritatea echipelor de fotbal din Valea Jiului au anunţat că de luni, 1 august, vor da startul pregătirilor pentru noul sezon competiţional care va debuta pe data de 27 august.
După cum v-am informat de nenumărate ori, CSM Jiul Petroşani este singura echipă din Vale care a sunat adunarea mai devreme, jiuliştii efectuând deja un cantonament centralizat la Turda.
Universitatea Petroşani, CS Vulcan, Minerul Uricani şi Inter Petrila au anunţat reluarea pregătirilor pentru 1 august.
Şi campioana judeţului, Hercules Lupeni se va reunit tot pentru participarea în Liga a IV-a. Schimbări majore se anunţă la CS Vulcan, echipă care se pregăteşte să treacă din nou sub tutela Primăriei Vulcan.
Universitatea Petroşani încearcă să treacă, la rândul ei, sub tutela Ştiinţei Petroşani. Având în vedere faptul că şi-a păstrat aproape intact lotul, Ştiinţa anunţă că se va lupta pentru locurile fruntaşe.
Chiar cu sprijinul anunţat al Primăriei Petrila, Inter Petrila este mai sceptică pentru noul sezon. Antrenorul-jucător Adi Câmpeanu a declarat că obiectivul este să supravieţuiască. Şi aceasta din cauza faptului că mai mulţi jucători de bază au plecat la muncă în străinătate.
Minerul Uricani, prin vocea şefului, Vasile Scurtu se declară şi ea o pretendentă la primul loc pentru a mai spăla din eşecurile sezoanelor trecute. Cu echipament nou, dar şi noi transferuri, gruparea uricăneană poate fi printre favorite.
Preşedintele AJF Hunedoara, Mircea Sîrbu, a declarat că această competiţie va debuta la 27 august în aceeaşi formulă de 14 echipe, posibil, odată cu revenirea pe teren a echipei CFR Simeria. Conform regulamentului în vigoare, CFR este singura echipă care poate fi acceptată în noul sezon. Acum rămâne de văzut câte dintre echipe se vor reuni şi ce noutăţi vor fi la şedinţa din această lună a Comitetului Executiv al AJF Hunedoara.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii