Fotbal. Liga a IV-a / Lidera s-a impus categoric la Uricani

Fotbal. Liga a IV-a / Lidera s-a impus categoric la Uricani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Lidera Ligii a patra la fotbal, Retezatul , a obținut trei puncte la primul meci oficial din 2022. S-a impus cu scorul de 6-0 pe terenul ultimei clasate

 

„A fost un joc fără istoric, desfășurat pe un teren foarte denivelat și cu mai multe goluri marcate în repriza secundă. Robert Popa a deschis scorul după 15 minute, iar Cosmin Pau a stabilit scorul primei reprize. În repriza secundă au mai marcat pentru noi Cosmin Pau încă o dată, Darius Pușcă, Ionuț Gavriluți și Ovidiu Popesc”, se arată pe site-ul echipei hațegane.

Președintele Uricaniului, Vasile Scurtu, spune că echipa sa a stat bine în ghete 70 de minute. „Am intrat și eu mai bine de 50 de minute de joc. Am făcut niște greșeli personale. Asta e”, a spus oficialul.

CSM Vulcan, urmăritoarea liderei, a câștigat în fața echipei Dacia Orăștie, iar Inter Petrila s-a impus în fața echipei CSM Deva cu scorul de 3-1. Surpriza etapei s-a înregistrat la Șoimul Băița, acolo unde echipa gazdă a pierdut, pe teren propriu, în fata celor de la Hunedoara.

Dar iată rezultatele: Minerul Uricani:0-6 Retezatul Hațeg; CSM Vulcan 3: 0 Dacia Orăștie;

Inter Petrila – CSM Deva II: 3-1; Șoimul Băița – Corvinul Hunedoara II: 2-3;

Victoria Călan – Gloria Geoagiu: 1-4.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii