Fotbal. Liga a IV-a / Farcaş a bătut palma cu Haţegul

Fotbal. Liga a IV-a / Farcaş a bătut palma cu Haţegul

Timp de citire: un minut
După ce şi-a anunţat intenţia de a reveni la Hercules Lupeni, portarul Adrian Farcaş s-a răzgândit pe ultima sută de metri.
Acesta a ales să bată palma cu o altă echipă de fotbal din Liga a IV-a. Este vorba de Retezatul Haţeg. Iniţial, jucătorul îşi ceruse scuze faţă de antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, şi anunţase că vrea să revină la Lupeni. După cum se ştie, despărţirea jucătorului de Hercules a fost una cu cântec, fiind acuzat de unii dintre jucători că nu şi-ar fi apărat corect şansele în derby-ul cu Inter Petrila.
Fotbalistul a vrut să revină la Lupeni, pentru a demonstra că totul a fost întâmplător, dar în cele din urmă s-a răzgândit: „Mi-ar fi greu să mai fiu acolo la Lupeni. Parcă îmi tot vin în cap cuvintele colegilor. Îmi pare rău de unii dintre ei. De Harangozo, de Ciocârlan, de Ciorâia. Mă duc acolo şi sunt sigur că voi găsi un grup frumos şi unit chiar dacă îmi va fi dor de unii de la Lupeni. Fotbalul la Lupeni nici nu a început cu mine şi nici nu se termină fără mine”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii