Fotbal. Liga a IV-a… / Cât a cheltuit Inter Petrila cu primul...

Fotbal. Liga a IV-a… / Cât a cheltuit Inter Petrila cu primul mini-turneu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Puțini cunosc sacrificiile pe care echipele de fotbal din Valea Jiului le fac pentru a putea lua parte în campionatul ligii a patra.

 

La un nivel atât de mic, se fac sacrificii atât de mari. Totul pentru a avea fotbal. Echipa Inter Petrila a făcut un simplu calcul. Cheltuielile legate de primul mini-turneu au ajuns la suma de 8.500 de lei, incluzând aici și testările pentru Covid. Pentru cea de a doua parte a mini-turneului, petrilenii vor mai scoate 7.500 de lei. Prin urmare, suma cheltuită ajunge lejer la 17.000 de lei. Bani care, în mod normal, ar fi fost cheltuiți în mult mai multe etape de campionat.

„Nu am plătit la primul meci baremul pentru arbitraj, acesta fiind suportat de AJF Hunedoara. Am suportat baremul în celelalte cinci meciuri, masa jucătorilor. La deplasări am făcut economie, pentru că am mers cu mașinile personale. Testele ne-au costat destul de mult. Facem sacrificii, pentru că ne-am dorit să jucăm fotbal”, a declarat Eugen Duma, președintele Interului.

Dacă se va da drumul la cel de-al doilea mini-turneu, atunci Inter va juca primul meci în deplasare la CSM Vulcan.

„Este un meci dificil, în care orice este posibil. Deocamdată așteptăm rezultatul testelor”, a mai adăugat oficialul din Petrila.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii