Fotbal • Liga a IV-a

Fotbal • Liga a IV-a

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Uricani
Minerul – gata de oaspeţi

Pentru prima dată, la Uricani va avea loc o ședință organizată de AJF Hunedoara cu participarea tuturor președinților de fotbal din liga a patra.

„Vor veni 15 persoane, din care 10 sunt președinți de club. Am ales locația. Pentru noi este o bucurie să organizăm acest eveniment. Este pentru prima dată când suntem gazdele unei ședințe AJF. În cadrul acestei ședințe, se vor înmâna și cele 10 camere de filmate pentru meciurile din campionat”, a declarat, pe zvj.ro, președintele Vasile Scurtu.

Petrila
Inter îşi pierde golgheterul

Vești proaste pentru Inter Petrila, ocupanta locului trei în campionatul județean de fotbal.

Inter este pe punctul de a-și pierde golgheterul. Adi Duma a anunțat deja că va pleca din nou la munca în străinătate.
„Lasă un gol în echipă, dar asta este, nu îi putem interzice să nu plece să câștige un ban. În schimb, este posibil revenirea a doi jucători care în tur au lipsit, Dani Hortvath și Adi Dolha”, a declarat pe zvj.ro, președintele Eugen Duma. Inter a anunțat că își va relua pregătirile de săptămâna viitoare.

Vulcan
CSM şi-a reluat antrenamentele

În condiții stricte, respectând protocolul medical pentru Covid, CSM Vulcan s-a reunit luni la baza sportivă din Vulcan.

Jucătorilor li s-a luat temperatura, au semnat un tabel nominal și au intrat la dușuri pe rând. Vestea bună este că Dan Voicu a avut un număr record de jucători la antrenamente. Aproape 20 de jucători au răspuns prezent la primul antrenament, care a constat într-o alergare ușoară. Vulcanul este echipa cu cele mai multe meciuri restante de jucat, acesta fiind și motivul pentru care trupa din Vulcan a sunat prima clopoțelul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii