Fotbal. Liga a III-a / Se joacă pe „muchie de cuțit”

Fotbal. Liga a III-a / Se joacă pe „muchie de cuțit”

Timp de citire: un minut

La acest sfârșit de săptămână vor avea loc meciuri importante în Liga a III-a, la fotbal.

 

Pentru CSM Jiul

au mai rămas de jucat două meciuri. Cel mai important este cel de sâmbătă, când trupa lui George Zima va da piept cu Progresul Ezeriș.

 

Lidera seriei

din care face parte CSM Jiul Petroșani, CSM Deva, revine pe propriul teren.

După aproape trei ani, CSM Deva se întoarce acasă, pe stadionul „Cetate” din municipiul de reședință al județului Hunedoara, anunță pagina de Facebook a echipei. Și întoarcerea nu se produce oricum. CSM Deva revine, în fața propriilor suporteri, din postura de lider neînvins al seriei 7 din Liga a III-a de fotbal. Trupa susținută de municipalitatea de la poalele Cetății este, alături de vecinii de la Corvinul Hunedoara, singura formație din eșalonul terț care nu a cunoscut eșecul în actualul sezon.

Revenirea se va face odată cu meciul cu Viitorul 2 Târgu Jiu, programat în etapa a XIV-a, care se va disputa vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe stadionul „Cetate” din Deva, iar intrarea publicului este liberă. Devenii se bucură că revin în fața propriilor suporteri și își propun să termine anul pe primul loc în serie.

 

Retezatul Hațeg

va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, penultimul joc din acest an, la Lupac, împotriva echipei locale. Echipa din Lupac este pe locul 6 cu 21 de puncte, fiind la egalitate cu locul 5, CSM Jiul Petroșani. Are o diferență de 4 puncte de recuperat până la locul 4, ultimul care garantează calificarea în play-off, ocupat în acest moment de Gilortul Târgu Cărbunești.

Echipa din Hațeg este penultima în clasament, cu 6 puncte și o serie dezastruoasă de 4 înfrângeri consecutive, ultima fiind pe teren propriu tocmai împotriva ultimei clasate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii