Fotbal. Liga a III-a / Început slab pentru echipele hunedorene

Fotbal. Liga a III-a / Început slab pentru echipele hunedorene

Timp de citire: 2 minute

Vineri și sâmbătă s-a disputat meciurile etapei a XVII-a, cea de-a doua a returului, din Liga a III-a de fotbal, prima rundă fiind reprogramată din cauza condițiilor meteorologice. 

Două remize
În seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal au evoluat, pe teren propriu, și cele două echipe hunedorene din acest eșalon, CNS Cetate Deva și ACS Șirineasa, formație care își desfășoară partidele considerate acasă pe stadionul „Jiul” din Petroșani.
Ambele echipe hunedorene au remizat, dar ambele își păstrează poziția în clasament, petroșenenii rămânând lideri. În schimb, însă, s-au înregistrat modificări pe podiumul de premiere. Astfel, CSM Lugoj a urcat pe locul secund, trimițând pe patru pe fosta ocupantă a acestei poziții, CSU 2 Craiova, după victoria obținută, cu 4-3, în meciul direct din Oltenia. Pe trei a urcat Școlar Reșița, cu 30 de puncte, echipă pe care Șirineasa o considera principala contracandidată la retrogradare, după categoricul succes, cu 11-0, de acasă, în fața ultimei clasate, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

S-a simțit lipsa lui Robert Cristian
Antrenorul principal al celor de la CSN Cetate Deva, Sorin Cornea, era destul de supărat după egalul, 0-0, pe care echipa ce o pregătește l-a făcut pe teren propriu cu mai modesta Internațional Bălești. „A fost un meci la discreţia noastră, pe care l-am dominat cu autoritate, dar ne-a lipsit golul. Am avut şapte–opt ocazii clare, din situaţii de singur cu portarul, am avut și două bare, am avut şi un penalty neacordat, dar acestea nu scuză rezultatul. Ne-a lipsit, se vede, Robert Cristian, care este accidentat. Probabil că dacă îl aveam pe teren altul era rezultatul acestui meci. Bedea a încercat să îl suplinească și chiar a făcut un joc bun, dar fără efect pe tabela de marcaj. Îi felicit pe cei de la Bălești pentru punctul obținut”, a declarat Sorin Cornea după meci.

„Deva a pierdut două puncte”
Ca și în turul de campionat, cei de la CNS Cetate Deva au irosit, din nou, puncte pe propriul teren, acum în jocul cu Internațional Bălești. Acest lucru a fost recunoscut chiar de către Gabriel Răscol, antrenorul gorjenilor. „Trebuie să fim realiști, să spunem lucrurilor pe nume, și să recunoaștem că noi am câștigat un punct, iar Deva a pierdut două. Au atacat mai mult, au fost mai determinați, au avut ocazii clare. Pentru noi, dacă pierdeam, nu era niciun fel de supărare. Am aliniat o echipă tânără, cu puțini jucători experimentați. Noi nu avem alte obiective în afară de acela de a juca”, a spus Gabriel Răscol, antrenorul principal al celor de la Internațional Bălești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii